Mini A Ture udsalg - vinterjakker

Sneakers til børn fra Nike

sneakers til børn
Indlægget indeholder reklamelinks til Boozt.

Om 12 dage er det officielt forår. Men det betyder selvfølgelig ikke, at det er tid til at hive forårsgarderoben frem endnu. Sådan ser det i hvert fald ikke ud, når jeg kigger ud af vinduet og ser snedækkede tage.

Men så snart solen titter frem, har vi de lækreste sneakers klar til mindstepigen, og hun glæder sig til at bruge dem. Som I kan se på billedet, bruger hun dem allerede flittigt indenfor. Jeg er ret glad for sneakers til børn, da de både sidder godt på foden, er nemme at tage på og som regel koster meget mindre end de gængse børnesko.

Jeg har købt et par seje børnesneakers fra Nike. Pasformen er rigtig god og hun kan nemt få dem på, fordi de er med velcro. Hvis der er noget der kan hjælpe pædagogerne på vej, så er det, når børnene selv kan deltage i af- og påklædningen, når de skal på legepladsen, på tur og så videre. Nike-skoene til børn er helt normale i størrelsen – hverken større eller mindre end hvad hun normalt bruger i andre børnesko.

Er I også vilde med sneakers til børn?


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini A Ture udsalg - vinterjakker