Fine fund på Etsy

Gode børnebøger

Gode børnebøger

Hvilke gode børnebøger hitter hos jer? Hos os er yndlingsbogen lige nu Skæg med bogstaver – især hos min datter på 3 år. Cd’en er i øvrigt også et hit! Der er ikke noget bedre end at sidde og putte med dynerne og læse i sådan et vejr som idag.

Min søn på 5 elsker til gengæld opgavebøger, og her er det også Hr. Skæg, der hitter. Så man må sige, at det er en kæmpe succes, at børnene lige præcis kan lide de her bøger, som de rent faktisk lærer noget af.

Gode børnebøger
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine fund på Etsy