Striber - børnetøj

Plakater til børneværelset

Plakater til børneværelset

Vi flyttede ind i vores lejlighed for lidt over et halvt år siden, og der har været en masse ting, der skulle laves.Og vi er slet ikke færdige endnu. Det betyder også at vi stadig mangler at få noget på væggene og vi har stadig ikke fået vores egne lamper op i stuen.

Børneværelset trænger i den grad til at blive peppet lidt op. Lige nu er alle deres ting bare sat derind helt tilfældigt. Jeg glæder mig til at kunne give børnene et rigtig fint værelse med fede plakater på væggene. Jeg synes den svenske Ingela P. Arrhenius’ illustrationer er rigtig fine. De koster omkring 250 kr, så det er ret overkommeligt.

Her er et par jeg gerne vil have op på vores børneværelse

Plakater til børneværelset

Tigeren
Katten


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Striber - børnetøj