En DIY på baggy buksedragt

Dagens tur ud i det kolde

Så fik vi dagens dosis frisk luft. Vi var nede ved hestene og fårene og deres små lam. Lilli, mine forældres lille franske bulldog var meget glad for fårene, som I kan se på billedet. De fik lige kysset gennem hegnet et par gange.

Jeg håber jeg slipper for at komme mere ud i dag. Selvom der er en lokal kunstudstilling her, som F meget gerne vil hen til. Han var derhenne sidste år, og det er helt klart, at det han husker fra sidste års udstilling ikke er kunstværkerne, men den rare dame der rundhåndet delte ud af peanuts og andre snacks!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En DIY på baggy buksedragt