Illustrationer - Bob Noon

Gode tv-serier 2013 og netflix

Jeg elsker at sætte en god tv-serie på, når børnene sover. Især når det er en tv-serie, vi begge kan lide. Her er nogle af dem jeg/vi ser.

Ser I nogle af de samme, og er der andre I kan anbefale? Der er jo pause i mange af dem lige nu, så det er altid godt at have lidt i baghånden 🙂 Vi har fået Netflix, men der mangler desværre alle de nye afsnit. Jeg håber de forbedrer sig lidt på det punkt. Bruger I Netflix?

The Good Wife

Jeg havde lidt afskrevet den her tv-serie, fordi den blev anbefalet af mine kollegaer på 50+ HAHA, men da jeg så var løbet tør for andre serier på et tidspunkt, så valgte jeg alligevel at give den en chance. Det var heldigt, for det er blevet en af mine yndlings! Og selvom manden herhjemme også grinede da han så at jeg fulgte med, så begyndte han allivel så småt at lure. Nu ser vi den begge to, og den er virkelig god! Det er ikke bare en typisk advokatserie. Der er så mange små detaljer, som bare lige gør det der ekstra. De har nogle sjove skuespillere med, som ikke er en del af det faste crew, men de dukker op igen og igen. For eksempel Michael J. Fox, som er helt fantastisk underholdende i sin rolle.

True Blood

Ja vampyrserier er so last year, men jeg har fulgt med fra starten, og jeg synes altså bare at True Blood bliver bedre og bedre. Den er rimelig blodig, men virkelig god og humoristisk.

Game of Thrones

Den er bare fantastisk og storslået. Den kan godt være lidt forvirrende til at starte med fordi man følger så mange forskellige familier, der alle kæmper om de syg kongeriger. Men når du lige har set et par afsnit, så er du hooked!
Udover ovenstående ser jeg bl.a. også
Greys Anatomy
Dexter
Downton Abbey (virkelig god!)
Homeland
Covert Affairs
Girls
Emily Owens (som desværre blev aflyst efter første sæson)

✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Illustrationer - Bob Noon