Nye støvler med snake print

Madmanifesten, en børnevenlig cafe med økologisk mad i København

Børnevenlig cafe i København

Kender I det med at være på cafe med veninderne, men man får ikke hørt halvdelen af de gode historier fordi man har børnene med, og skal være på dem konstant? Det er bare så ærgerligt! Og børnene synes ikke det er særligt hyggeligt, fordi de godt kan mærke, at mor hellere vil sidde og snakke. Jeg savnede en børnevenlig cafe her i København i lang tid efter jeg var blevet mor. Det er rart at være på cafe med børnene og vide, at de hygger sig, og at man er velkommen på spisestedet.

Men heldigivs fandt jeg ud af, at der på Amager ligger Madmanifesten, og det er altså en virkelig god og børnevenlig cafe med et genialt koncept. Der er dejlig økologisk mad, og når ungerne har slugt deres portion, kan de gå lige ind i det fine legerum, hvor der er en borg man kan kravle op i, og et lille dukkeværelse under borgen. De synes det er fantastisk, og det gør jeg også. For de hygger sig, så jeg med god samvittighed kan sidde og sludre løs med veninderne. Det er win!

De har i øvrigt også hjemmelavet økomos og -grød til de mindste. derudover har de børnetoilet med tilhørende håndvask i børnehøjde. Det lyder måske som en detalje, men børnene ELSKER det.
Og så blev de kåret som Byens bedste børnevenlige spisested i 2011. Det kan klart anbefales.

Du kan finde linket til deres hjemmeside her


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye støvler med snake print