Dåbsgaver - Fjällräven mini i lækre farver

New in: Pakke fra Milk Cph

Milk Cph
Milk CphMilk Cph

Her i weekenden har posten sørme været forbi med en dejlig pakke fyldt med skønt børnetøj fra Milk Cph. Jeg synes det er nogle rigtig fine ting og kvaliteten føles god. Jeg er især vild med stjernerne på de bløde lysegrå bukser. Min datter elsker at gå i sweat pants, så det er rart, at man man få nogle med lidt pæne detaljer 🙂 Og nederdelen er også lidt halvblank i stoffet, rigtig pæn.

Jeg har ikke bestilt strik derfra denne gang, fordi vi var ret uheldige med, at der kom meget fnuller lidt for hurtigt på alt det strik vi købte fra vinterkollektionen. Super ærgerligt, fordi mange deres strik items eller er rigtig fine i designet.

Min søn er vild med army t-shirten. I hans øjne er tøj pænest, hvis der er lidt sjove detaljer (læs: gerne nogle af de legetøjsfigurer han leger med), og derfor er t-shirten ideel, fordi der er dyre-poter på ryggen, og det synes han er ret sejt!


Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg?


Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåbsgaver - Fjällräven mini i lækre farver