Jeg drømmer mig tilbage til i sommers

Sunde bananpandekager

Sunde bananpandekager

Vi har været ramt af sygdom på skift de sidste par weekender, så i dag blev det simpelthen hygge indendøre. Og hygge i børnenes øre er jo lig med noget lækkert at putte i maven, så jeg gik ind på min go-to-blog, hvor jeg ofte finder de skønneste opskrifter. Og her fandt jeg så en opskrift på nogle nemme og sunde bananpandekager, som var lige til at gå til. De består af modne bananer, mandler, kokosmel og æg. Som tilbehør fik vi æbler med kanel, rosiner og bananer skåret i skiver. Find opskriften her


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer mig tilbage til i sommers