Favoritter fra Little Pieces

Jeg har syet nemme og flotte sommernederdele

Jeg syede et par nederdele den anden dag. Det var ellers længe siden, jeg havde været i gang ved symaskinen, men nu har vi fået lavet et dejligt langt arbejdsbord langs den ene væg i vores soveværelse, og det indbyder altså bare til at komme i gang. Og så havde jeg noget stof liggende, som jeg længe gerne har ville bruge. Først lavede jeg skråbånd.

 Så syede jeg det hele sammen. Og her er lillepigen så i det færdige resultat:

Og så lavede jeg lige en til i Liberty, jeg havde nemlig en rest, der bare ventede på at blive brugt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter fra Little Pieces