Udsalgstip - Mini A Ture, Scotch R Belle og meget mere

Weekend at last

Aah jeg har weekend nu, og billederne er taget fra mit vindue her til morgen. Det ser da ud til, at vejret er skønt. Dagen i dag skal bruges på at købe lidt forårstøj til børnene (og måske også mig selv) Børnene skal hentes tidligt og vi skal have V’s bedste veninde med hjem i eftermiddag. Også kommer hendes mor til spisetid og spiser med.

Imorgen skal vi i IKEA for at købe flere kvadratiske skabe til vores soveværelse, så hele endevæggen bliver fyldt op med skabe (og alt rodet kommer væk). Vi har fået lov at låne vores venners bil, og så tilbød de oven i købet, at vi kunne lade børnene blive hos dem imens. Er det ikke bare fantastisk med sådan nogle venner?

Søndag kommer mine veninder, som jeg kender helt tilbage fra folkeskolen. De skal spise morgenmad her og hygge imens T sætter lejlighed i stand.

Det kan da ikke andet end blive en god weekend. Hvad skal du lave?

2 kommentarer

  • Uha, det lyder som en travl weekend ;)Men jeg håber I kommer til at hygge jer med det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det hørtes ut som en hyggelig weekend! JEg skal hjelpe min bror med å skru sammen ikeakjøkken! 🙂 Kos deg så mye!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgstip - Mini A Ture, Scotch R Belle og meget mere