Kork opslagstavle i neon - DIY

Min ønskeseddel til 30 års

I næste måned bliver jeg, som jeg vist har nævnt 30 år. Og jeg er typen, der altid har en ønskeseddel liggende, som jeg løbende opdaterer. Lige nu er den fire A4 sider (!) Jeg viste den en dag til min veninde, som blev meget inspireret til sine egne ønsker. Derfor kunne det jo tænkes, at det også var noget andre kunne bruge. Jeg elsker i hvert fald selv, når andre bloggere laver gode ønskecollager. Så jeg har lavet et lille udpluk fra min ønskeseddel, som I kan se her.

Mac Mascara//Design Letters krukke//Playtype plakat//Hay FDB stol//Maria Black Snow ørestik//Marc by Marc Jacobs taske//Johan Bülow lakridssirup//Maria Black Cascade ring//Kähler Ora ur//OYOY Pif Paf Puf skåle

2 kommentarer

  • Haha 🙂 Jeg er lidt til grin i familien pga. min altid lange ønskeseddel, men jeg bruger den lige så meget til at huske mig selv på nogle af de ting, jeg skal spare op til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre ønsker. Jeg er præcis samme type – har også altid en ønskesedel liggende… Den skal vist liiiige opdateres, kan jeg se 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kork opslagstavle i neon - DIY