Tasker til børn - piger

Plejeprodukter til sart hud og anbefaling af online apotek

plejeprodukter sart hud

Plejeprodukter til sart hud

Masser af plejeprodukter til sart hud, som jeg glæder mig til at prøve, har posten har været forbi med i dag.

Jeg har virkelig sart hud i ansigtet, og jeg har utroligt svært ved at finde en creme, der er god til netop min hud. Den har det med både at blive fedtet og tør på samme tid, og det bunder nok i, at jeg har rosacea.
Heldigvis har det været muligt for mig at holde rødmen nogenlunde nede de sidste par år. Men de andre problemer har jeg stadig. Så efter en masse søgen på nettet, fandt jeg frem til, at jeg ville prøve en serie fra Avéne til intolerant og sart hud. Produkterne er udviklet med et minimum af ingredienser, hvilket altså betyder, at de er uden parfume, farver og konservering.
Så nu er jeg spændt på at se, om de er gode for min hud. Imellem cremerne er der også en mineralcreme med faktor 50. Det er nemlig en af de ting, der er super vigtige, når man har rosacea. Man skal anvende solfaktor fra april til september i følge min hudlæge.
Jeg har handlet gennem eChemist, og der er virkelig penge at spare i forhold til de danske apoteker. Jeg har fået i alt fire produkter fra Avéne og en selvbruner fra L’oreal for under 500 kr, og der er gratis fragt. Hvis jeg skulle have købt det herhjemme ville prisen blive noget højrere. Bare på L’oreal Sublime Bronze sparede jeg 45 kr. Lerveringstiden var seks dage, men det er helt acceptabelt, da det bliver sendt fra England.
I øvrigt har jeg ikke brugt selvbruner i årevis, og jeg husker kun noget omkring orange striber på benene og brune håndflader, men nu skulle det altså prøves igen. Forhåbentlig er produkterne forbedret, siden jeg prøvede det sidst.

Ja der var ikke så meget omkring børn i det her indlæg, men jeg ville gerne lige dele det  med jer.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Ja det vil jeg gøre. Jeg har lige prøvet selvbruneren nu, og jeg er meget spændt på resultatet. Især fordi jeg også har brugt den i ansigtet. Ved nærmere eftertanke skulle jeg nok have ventet med det til jeg havde set resultatet på benene 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt tip. Det vil jeg HELT sikkert tjekke ud snarest. Giv gerne tilbagemelding på, hvad du synes om produkterne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tasker til børn - piger