Min ønskeseddel til 30 års

Shopping til mor og en god bog, nu er jeg klar til weekendens gode vejr

Det er altså svært ikke at svinge dankortet en lille smule ekstra, når jeg for tiden er bundet til lejligheden det meste af dagen. Det gør det ikke mindre svært, at jeg som tidsfordriv læser en del mere i blogland, og dermed bliver fristet til alle mulige gode shoppefund til ingen penge. 
I dag kom posten med to par shorts i henholdsvis blomster- og leopardprint, som jeg købte efter at have læst med hos Sofie. Normalt går jeg ikke så meget i blomsterprint, men jeg synes faktisk, at de her er rigtig fine, især til den billige pris af 119 kr.

Og inden jeg blev opereret, nåede jeg lige forbi biblioteket efter en god tyk bog. Jeg måtte dog i al hast rive en ned af hylden, fordi jeg havde F med og havde lovet ham, at vi skulle ud efter lakridspiber, som jeg skrev om her. Så jeg nåede kun lige at skimte bagsiden, før at vi absolut måtte videre. Men det blev ?Det blå lys? af Stig Dalager, som I kan se på billedet. Jeg håber den er god. Har I læst den?

Nu er jeg i hvert fald klar til det gode vejr, der skulle komme i weekenden. Så skal jeg bare ned fra fjerde sal på krykker og om i gården med en rygsæk pakket med provianter. 

 I får også lige et par billeder af lille skønne V. Endelig gider hun at stille op til billeder. Det er ellers ikke noget hun har været så glad for tidligere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min ønskeseddel til 30 års