Mine udsalgsfavoritter i dag - Little Fashion Gallery

Sommertøj til drengene

Lidt inspiration, hvis I stadig mangler tøj til sommergarderoben til jeres drenge

Soft Gallery T-shirt // Atsuyo et Akiko T-shirt // Soft Gallery T-shirt // Zara shorts // Zara shorts // Soft Gallery shorts

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har slet ikke fået kigget Soft Gallerys drengetøj rigtigt igennem denne sæson. Og der er jo virkelig meget skønt. Sidste år købte vi en enkel t-shirt til F derfra, og han er stadig vildt glad for den på grund af det seje tryk. Så jeg skal helt klart kigge i den retning, når vi skal shoppe til ham næste gang.

Lige nu ønsker han sig dog gevaldigt en af H&M’s nye påfund. En almindelig T-shirt med Batmanlogo, hvor der er velcro på skuldrene og medfølgende kappe, som kan tages af og på efter ens humør. Den er ikke noget vidunder, men I skal da næsten lige se den haha 🙂 Den fås i øvrigt også i en Superman- og sørøver-version. Lillesøster ønsker sig sidstnævnte. Hun har længe været i en sørøver/Pippi fase, og var i øvrigt Darth Vader til fastelavn. Jeg er spændt på, om prinsessefasen kommer på et tidspunkt. Samtlige andre piger på stuen var nemlig prinsesse til fastelavn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine udsalgsfavoritter i dag - Little Fashion Gallery