En Tumblr anbefaling og to Instagrammere

Stille og regnfuld søndag

Øv nu må solen godt komme igen. Vi har været inde hele dagen. Vi havde ellers planlagt, at støttehjulene skulle af V’s cykel idag. Hun vil køre på to hjul som sin storebror, og hun skal da have lov til at prøve. Hun har godt nok kun lige lært at komme rundt på sin cykel for et par uger siden.

Men altså vejret var jo ikke helt med os, og eftersom jeg stadig er på krykker, så skal der altså godt vejr til at lokke mig ned af trapperne. Så i stedet hyggede vi med min veninde som kom forbi med kirsebær og chokolade, og det var også rart.

Og her er V i dagens outfit. Kjole fra Petit by Sofie Schnoor.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Tumblr anbefaling og to Instagrammere