Mangler du pæne magneter?

Fritidsaktiviteter for børn

Da F var to år, gik han til afrikansk dans for børn. Det var faktisk helt fantastisk, og det kan klart anbefales, som en af de gode fritidsaktiviteter for børn, hvis man har et lidt mindre barn, og gerne vil gå til noget sjovt. Undervisningen bygger på små historier med musik, hvor man så danser til. Der er bl.a. undervisning i Kulturhuset Indre By og på Islands Brygge Kulturhus, og der plejer at være trommespiller med. I kan læse mere om det her. Vi gik dog kun i en sæson, fordi det ikke lige passede ind i vores hverdag med tiderne.

Da F så blev 4½ begyndte han til fodbold, og han elsker det. Han er dog ikke specielt aktiv på banen, og går egentlig lidt rundt i i sin egen verden, når de spiller kamp. Men han glæder sig hver gang og hygger sig, når han er der, og det er vel det vigtigste i den alder.

fritidsaktiviteter for børn

Derudover går begge to til svømning i DGI byen, da det i min optik er så vigtigt at lære at svømme. Vi har netop fået dem begge ind på det hold, vi allerhelst ville. Så det kunne ikke være bedre. Det kan virkelig være svært at få plads på svømmehold i København.

Til efteråret skal V starte til ballet i Den norske kirke, hvor de kan danse allerede fra de er tre år. De fleste af pigerne i hendes børnehave går til ballet, så hun glæder sig til at blive en del af det. Jeg er spændt på, om hun tør give slip og danse med, eller om hun ender med at klamre sig til mine ben.

Så fra september går de til to ting hver. Det synes jeg er rigeligt, eftersom vi skal deltage i det hele. Går jeres børn til noget, og hvor tidligt begyndte de?

fritidsaktiviteter for børn
Nogle gange vil han hellere stå og beundre sine hænder end spille kamp

✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Hej Maria,Jeg logistikken kan virkelig være et problem. I vores job, kan man jo oftest ikke gå før vagten slutter. Jeg kan i hvert fald ikke. Men nu har vi fået svømmehold kl 17 og 17.30 gennem SSB sport (kan anbefales), så det kan vi nå. Men fodbold og ballet ligger allerede kl. 16, og det kan jeg ikke nå. Heldigvis kan min mand vælge at gå tidligt og så arbejde en time om aftenen. Så derfor er det muligt for os. Og til september starter jeg på studie, så der kan jeg måske også deltage lidt mere. Og så er der 4 piger fra samme børnehavestue, der skal til ballet sammen, så vi har aftalt med de andre forældre, at vi skiftes til at tage pigerne med. Så i princippet er det kun hver 4. uge, vi skal med. Så det er også en god løsning.Det lyder vildt med din veninde. Hun kan vel nærmest ikke lave andet end at tage med til fritidsaktiviteter?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe.Ret interessant indlæg synes jeg, for det er noget der fylder i mine tanker for tiden.Min Albert gik til gymnastik da han var 2½, det var super godt med mange udfordringer og musik. Der blev hver gang lavet baner med trampoliner, hoppepude, ringe, tove, springredskaber osv. Desværre fortsatte læreren ikke, og derfor stoppede vi. A har ikke umiddelbart vist behov for at gå til noget, men nu vælger vi for ham, at han skal prøve at gå til noget igen. Han er ikke den store fodbold dreng, men det er hans far og alle hans venner, så han får lov at prøve det, og ellers melder vi ham til svømning, da han elsker at bade, svømme, dykke! Vores problem er vores arbejdstider. Sporten harmonerer enormt dårligt med vores arbejdsliv. Jeg fatter simpelthen ikke, at mange af aktiviteterne ligger kl.16 f.eks. Det kan vi under ingen omstændigheder nå, æv. Heldigvis har vi fundet ud af at svømningen kan foregå i weekenden, pyhh… fodbolden må så blive når vi kan! Jeg håber at han kommer til at kunne lide det, men jeg har også lidt angst for hele logistikken, når K bliver større. Min veninde har 3 unger, og fiser rundt som en skoldet skid;)Har en idé om at A er en håndbold dreng, så det skal også prøves af en dag;)Lyder hyggeligt med en lille ballet pige, hvis hun altså gider;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler du pæne magneter?