Nyheder til børn hos H&M

Første læs udsalgsvarer – molo udsalg

molo udsalg
molo udsalg mini a ture
gode børnebøger
gode børnebøger

Tre pakker har vi fået i dag. De to absolutte favoritter i blandt det hele er den mørkeblå quiltede jakke fra Name It til F og den grå Mini A Ture kjole til V. Men der var bl.a. også Molo på udsalg.

Jeg skrev om mine køb her, men der er ændret en lille smule i bestillingen. Jeg droppede leo-nederdelen og købte den I ser på billedet i stedet for. Jeg synes egentlig, vi har rigeligt leoprintet tøj, og man skulle jo nødig blive træt af at se på det. Vi fik også to lækre regnsæt fra Ticket to heaven i næste størrelse, hvilket stod på min liste over ting, jeg skulle købe under udsalg. Alt tøjet blev købt hos Stylepit.

Sidst men ikke mindst blev jeg inspireret af Via Maria i dette indlæg til at købe nogle nye gode børnebøger. Det er ved at være rigtig lang tid siden, at vi har fornyet os på den front, så nu skulle det være. To tykke bøger fyldt med Ole Lund Kirkegaards gode historier. Jeg er jo (hvis I ikke har opdaget det endnu) en person, der går lidt op i at finde mine køb til den bedste pris. Så denne gang googlede jeg også, og jeg fandt begge bøger billigst hos Plusbog.dk, som på trods at alt for dyr porto alligevel var billigere end alle de andre steder (også selvom man ikke køber til klubpris). Find Gummi Tarzan og andre gode historier her og Lille Virgil og andre gode historier her .


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Sikke nogle lækre ting du har fundet. Her er posten også efterhånden på daglig visit 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hihi ja det bliver helt pinligt efterhånden. Idag blev de leveret til min kærestes arbejde. Han arbejder fem minutter herfra, så jeg gik lige over og hentede dem. Men han synes, det begynder at blive for pinligt med alle de pakker på jobbet, så den løsning må jeg nok skære lidt ned på 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder til børn hos H&M