Ny badedragt i slangeprint

Se lige hvad jeg har vundet

Jeg deltog for et lille stykke tid siden i en konkurrence ovre hos Molly My og hendes søde mor. Man kunne vinde en lækker creme fra Vilact, og jeg vandt sørme konkurrencen. Så i går modtog jeg den. Jeg er spændt på at prøve den på min ret sarte hud. Jeg skal nok give en update, når jeg har brugt den et stykke tid. Først skal jeg lige have opbrugt min creme fra Avéne.

2 kommentarer

  • Hov jeg havde svaret, men nu er det forsvundet. Det lyder skønt med cremen. Bruger du den som ansigtscreme primært? Og der var forresten ikke læbepomade med, bare cremen 🙂 Har du selv læbepomaden?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er virkelig dejlig! Jeg er glad for den til min egen sarte og tørre hud…. Fik du ikke også en læbeting med?? <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny badedragt i slangeprint