By Kier udsalg nu med 50%

Boligindretning – Små glimt fra vores hjem

boligindretning

Boligindretning

Det er faktisk helt okay, at det har regnet hele dagen. Det har nemlig betydet, at Thomas har fået lavet nogle ting herhjemme, som har været tiltrængt længe. I julegave fik han for eksempel et skoskab. Ja, det er så først kommet op i dag. Men op kom det, og der kan være ikke mindre end 18 (!) par sko. Det er virkelig skønt at få alle de sko gemt væk. De stod simpelthen stablet ovenpå hinanden på to gyselige stativer fra IKEA, som blev købt som en midlertidig løsning for en del år siden.

Derudover har vi fået loftlampe i køkkenet. Lampen på billedet har jeg ønsket mig, og da Thomas var ude for at lede efter sko i dag, kom han forbi de her lamper, som var sat ned til 200 kr. i Bahnes udsalg. Og jeg synes den passer så fint ind i vores køkken.Vi havde egentlig sat to arkitektlamper op, men jeg synes de ser lidt malplacerede ud i køkkenet, så jeg tror de kommer ind til skrivebordet i stedet for. Det er også her (altså ved skrivebordet), at han har sat vores IKEA reol op. Vi har den samme reol inde i stuen, og jeg synes den er sådan et fint alternativ til String reolen.
En anden ting vi virkelig mangler er lys i vores to lange entreer. Vi bor i en stor lejlighed, der er lagt sammen af to hjørnelejligheder, så den lange gang strækker sig igennem hele lejligheden. Nu har vi boet her et år og har endnu ikke lys i entreen. Vores mål er, at det sker inden vinter. Jeg har bare svært ved at beslutte mig, hvilke lamper det skal være. Jeg synes ikke der findes så mange pæne entrelamper. Jeg overvejer egentlig, om jeg bare skal købe nogle sorte Muuto E27 pendel til entreerne, men kan ikke helt regne ud, om det kommer til at se fjollet ud. Forslag tages imod med kyshånd.

✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Jeg skal da også bare lære det. Jeg kan som regel godt finde ud af at samle tingene, men når det kommer til rawplugs og den slags, så står jeg af. Ret fjollet egentlig, for det er sikket pisse nemt, når først man har prøvet ;)Ideen med arkitektlamper kunne faktisk være meget god. Især nu hvor vi står med to til overs fra køkkenet. Den må jeg lige vende med kæresten

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • IKEAs reol er bestemt et fint alternativ til String 🙂 Jeg har selv luret på den! Og herligt med skoskab (jeg har efterhånden ikke tålmodighed til at vente på at den slags bliver gjort – så finder jeg i stedet selv powertools frem. Det er lettere end man skulle tro!) Hvad med et (par) store spejle for at gøre en dyd ud af længden/størrelsen og så væghængte ‘arkitekt’lamper langs hele entreen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Kier udsalg nu med 50%