Lækker salat med edamamebønner

Aftentur i ladcykel med is og vin på Bryggen

Ladcykel

ladcykel
ladcykel
Islands brygge

Jeg håber I kom igennem alle billederne. Da det viste sig, at det lovede skybrud ikke fandt vej til København (endnu), valgte vi at indvie vores nye ladcykel, Christianiacyklen med en tur ned til Islands Brygge med lidt vin til os og is til børnene. Der var super hyggelig stemning, og vi fandt et godt bord. F ville dog ikke sidde ved et bord, så han satte sig lidt afsides på græsplænen og følte sig ret sej derovre helt alene med de unge festlige typer. Børnene hyggede sig med at lege med jorden, og det var to meget beskidte bør vi fik med hjem, men til gengæld var det en rigtig hyggelig aften, og de nød at få lov at være længe oppe. Jeg husker selv, hvor meget jeg elskede at få lov at blive længe oppe en sjælden gang imellem som barn.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

14 kommentarer

 • Hvor ser det bare fantastisk hyggeligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en bunke herlige billeder!!! Ligner en skøn skøn aften. /Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Sikke nogle dejlige billeder og hvor er du bare smuk!Ses vi til CIFF kids i modeugen?/Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville så gerne med Lou. Men jeg tror ikke bloggen er stor nok til, at jeg får en invitation til CIFF Kids. Det kunne ellers være så skønt at få lov at se alt det lækre tøj og møde nogle af jer andre bloggere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser skønt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Islands Brygge det er så hyggeligt…Det er specielt et sted man kommer til at savne når nu vi flytter fra byen. Ferie er så dejligt, når alle faste rutiner bliver kastet over bords og børnene køre fuld power dagen lang og til sidst falder i søvn helt af sig selv. Det er der alligevel noget magisk over – og totalt udmattende på samme tid./ Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder hyggeligt. Elsker de der spontane ture. Jeg synes også det er så hyggeligt at lade ungerne være lidt længere oppe, hvis det elelrs passer med ferie/fri/job. Vi er så heldige at have nogle børn som ikke bliver påvirkede af at være længere oppe end normalt, de sover bare længere om morgenen og regulerer det selv. Det er virkelig luksus og giver mere frihed ift. at komme ud, uden at skulle nå hjem inden 18-19. Vi kan også putte dem ude, og så bare tage dem hjem i seng. Hvis de derimod stod op kl.5 no matter what, så var det en helt anden sag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja spontane ture er skønt. Faktisk kan det især godt påvirke V at komme sent i seng. Hun har i lang tid stået op kl. 5-6 stykker no matter what. Men i dag blev den vel 6.30 og så er hun lige faldet omkuld inde i sin seng, så idag får hun en middagslur. Men havde det været en hverdag, var det ikke gået:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle gode billeder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker salat med edamamebønner