Vores dag i Cirkus Summarum

Den bedste ladcykel 2013. Med eller uden motor?

Vi har besluttet os for at købe en ladcykel. Vi har kigget på diverse artikler og tests, men vi synes det er svært at tage det endelige valg.

Vores budget er ikke uendeligt stort, så vi kan ikke købe hvad som helst. Lige nu går overvejelserne især på, om det skal være:

1. En Christiania Light ladcykel uden motor. Men den skulle være let, nem at manøvrere og god kvalitet, og så vejer den ikke så meget.

2. En lidt billigere ladcykel som vejer mere end Christianiacyklen, men til gengæld har motor. F.eks. en fra iCykel. Minus er at jeg ikke kender kvaliteten på denne cykel. Til gengæld er prisen bedre for os, og det er rart, at der er hjælpemotor på, imens jeg stadig kommer mig over min hofteopereation, eller når ladet er fyldt godt med børn.

Har I nogle erfaringer med ladcykler, som I vil dele ud af? Jeg har læst en del debatter, hvor folk har været glade for de billige. Men de har kun haft dem et par måneder, og jeg vil gerne vide, hvordan de ladcykler holder over længere tid.Det skal lige siges, at vi i forvejen har en cykelanhænger, og vi har tidligere haft en Sorte Jernhest, som jeg ikke er interesseret i igen. Den er ret tung.

Opdatering – vi har nu købt en ladcykel. Kig i dette indlæg og læs vores erfaring efter et halvt år.

Ladcykel anbefaling
F 1½ år gammel i ladcyklen på Bryggen

✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

6 kommentarer

 • Følger lige med her, yderst relevant for os også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har ikke lad cykel, men jeg har købt en alm. el cykel pga. sygdommen .. Den er en KÆMPE hjælp, jeg ville slet ikke kunne cykle med S hvis jeg ikke havde den! Jeg har intet at vurdere det ud fra, men jeg ville vælge en med motor (især på grund af din dårlige hofte) Når barn nr. 2 indfinder sig her skal jeg bestemt have en lad cykel med motor :)Håber I finder den perfekte cykel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Nina. Jeg vil virkelig også gerne have en med motor, men hvis de cykler med motor (som vi har råd til) er dårlig kvalitet, så er det måske bedre med en letvægstcykel uden motor? Åh altså det er svært at tage den beslutning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja vi var egentlig også glade for vores ladcykel da vi havde den. Men vi måtte sæge den for at få penge til cykelanhænger, så vi kunne skiftes til at hente og bringe børnene i institutionen. Men nu skal jeg til at læse lige i nærheden, og så ville det være rart med ladcykel igen. Jeg har også hørt godt om Nihola, men er bange for at ladet er for småt til to børn som er snart 4 og 6.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har en Christania cykel. En gammel model! Ca 10 år gammel. Selvm den er tungere end de nye udgaver, er jeg SÅ glad for den! Ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort uden den de sidste 5 år. Jeg kender flere der har den model m letvægtsstellet og er glade for den. Har også hørt positivt m Nihola.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores dag i Cirkus Summarum