Black & White Pictures

Den fineste sengehimmel fra Funky Factory

sengehimmelDen her fine sengehimmel er lige nu sat ned til 200 kr. hos Homedeluxe. Den blev straks klikket hjem. F har jo en fin hjemmebygget træhusseng. Men V har en lille juniorseng fra Leander, og den mangler altså lidt gejl i forhold til træhussengen.
Så da jeg så den fine sengehimmel fra Funky Factory, som tilmed var sat til med 60%, slog jeg til. Nu skal hendes hjørne af værelset gøres fint og piget. Derudover har jeg købt papirs pompom’er fra Søstrene Grenes i rosa og creme efter tip fra Lou, som også skal hænges op. Det skal nok blive rigtig fint.
Det er meningen at V skal overtage den hjemmebyggede seng, når F får sit nye værelse med en lidt højere seng, hvor der kan være skrivebord under. Men indtil der er sparet sammen til sådan en seng til store drenge, skal der jo også være noget særligt ved hendes seng.

✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

6 kommentarer

 • Vi har også den fine sengehimmel 😉 Er dog netop pillet ned, da jeg har lavet nyt værelse, men nu bruger vi den i haven som en lille hule <3Ellers rigtig skøn hus seng i har bygget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suuuper fin sengehimmel, har bare god griner over det de skriver på hjemmesiden “Super fin over sengen på f.eks. på drengeværelset”, ha ha;) Kan også godt lide pom pom’er, er bare ikke glad for alt det støv de samler, øv. Og rigtig fed træhus seng F har! Super cool!!! Min mand er desværre ikke så handy, godt min far er tømrer;) Har V og F stadig deleværelse?Min A har en halvhøj seng som vi er ret glade for, du kan se den her http://viamria.blogspot.dk/2013/06/delevrelse.html De laver dem også i en større størrelse og med bord under, denne er dog rigelig stor til A som ellers er meget høj af sin alder.Gad godt at vi havde to værelser, så jeg kunne gejle dem lidt op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria, jeg havde skrevet et langt svar til dig den anden dag, men ser nu, at det slet ikke er blevet udgivet… øv! Den er så fin jeres seng. Hvis den kan fås helt høj, så kunne det godt være, at den skulle med i overvejelserne. Lige nu deler F og V værelse, men F trænger til sit eget. Han vil gerne have, at det sker inden han starter i skole næste forår :)Det er også derfor sengen ikke kan nøjes med at være halvhøj, som den han har nu. Han skal nemlig kunne have skrivebord indenunder, som skal kunne bruges nogle år frem. Værelset han skal flytte over i er nemlig ret lille, så vi må tænke indretning i højden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ fin. Har selv luretpå den;) Gro har også Leander sengen. Men jeg tror ikke jeg får lov til at sætte en krog i loftet i det nye hus;) Glæder mig til at se hvad du finder på…Ps så du ikke de fine papir pompomfra miss etoile på siden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå nej, det kan godt være, man ikke lige kan nænne det i et helt nyt loft 🙂 Jeg så godt pompom’erne fra Miss Etoile, men i søstrene grenes kunne jeg få 3 for 25 kr, så det var jo sindssygt billigt i forhold til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black & White Pictures