Bloganbefaling

Grimasser og lidt om pigen, der skinner mere og mere igennem

Her er lige et par billeder idag. V er ikke meget for at stille sig op og se yndig ud til billeder. Hun skal helst have lov at være lidt gakket imens, og så er jeg heldig, hvis jeg fanger hende i en stille position, som ikke slører billedet. Hun har altid været lidt af en drengepige – stor fan af Pippi og pirater og klædt ud som Darth Vader til fastelavn. Barbie – hvad skulle man dog bruge det til?

Men her på det sidste er pigen i hende begyndt at skinne mere og mere igennem. Barbie er blevet værd at lege med, og hun sidder meget betaget og kigger, når jeg reder mit hår og svinger det op i en hestehale. Hun siger ting som”Årh mor, dit hår er flot” og “hvordan kan jeg svinge med mit hår ligesom dig?” og endnu bedre: “Orv mor, dine bryster er flotte” Hahaha! For et par uger siden hed det “Aaaadr bryster!!” Og nej, det er altså ikke fordi, jeg spankulerer rundt uden tøj på hele tiden.
Men hun gør sig altså meget i det der med komplimenter, og det er ret nyt for mig, at hun overhovedet interesserer sig i mig. Hun har været fars pige lige siden etårs-alderen, og jeg har ikke duet til noget. Så det er faktisk ret dejligt, at hun er blevet mere interesseret i hyggestunder med mig. Og samtidig elsker hun stadig at lege vilde piratlege og få seje tatoveringer. Så det er en god kombi af det hele. Det har faktisk været ret hårdt at have en datter, som ikke ville trøstes eller puttes af mig, men hvor det kun var far, der duede. Nu begynder det heldigvis at vende. Det var lige lidt tanker her fra.

God weekend derude!

2 kommentarer

  • Det kan jeg godt forstå – herhjemme er det mest mor der dur i øjeblikket. Og selvom det er dejligt for mig, at jeg er favoritten, så er det ikke altid, Kæreste synes det er fedt at blive forbigået.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloganbefaling