Jeg videregiver lige tip om billige Birkenstock

Highstreet favoritter til pigerne

Sweatshirt med hjerte Zara // Broderet nederdel Zara // Kjole med kaninprint H&M

Jeg har kigget lidt på nyhederne i de to higstreetbutikker jeg bruger mest. Jeg synes de har fået nogle skønne ting. Hvad siger I? Er der noget I kan lide?

Der er IKKE affiliate links. Jeg prøver kun at lave en lille statistik over hvor mange, der bruger links’ne helt i min egen interesse 🙂


   

6 kommentarer

 • Lækre ting. Har aldrig haft Zara. Måske det sku tjekkes ud!:) Tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne sager – du frister Signe ;)S er også rødhåret, så jeg passer også meget på hvilke farver jeg køber til hende – men synes faktisk at rosa & fersken er fin til S, men foretrækker nok mest grå, råhvid og sort .. Gul, rød, lilla går slet ikke til S i følge mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er fristende med alle de nye varer butikkerne. Jeg har virkelig holdt mig i skindet her de sidste par uger. Det er svært med de farver. Da V var helt lille brugte jeg faktisk en del lilla til hende, men nu er man bare, som du selv skrev, lidt træt af lilla :)Men hun har en MAT jakke i lavendel, og den går egentlig ok til hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej ja det er altså så afslørende, når man har siddet og valgt favoritterne ud 😉 V ejer virkelig meget i blå og grå. Jeg er begyndt at købe lidt af det lyse til hende også, men hun er lidt rødhåret, så det ser altså nogen gange lidt forkert ud med fersken/lyserød, så jeg ender tit med at vælge det blå alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hi, kan se at du også falder for de blå ting;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg videregiver lige tip om billige Birkenstock