Skøn rygsæk fra Scotch R Belle

Mine indkøb fra Magasins udsalg

Magasins udsalg

Jeg må lige vise jer, hvad jeg endte med at købe til Magasins udsalg. Det var noget, jeg havde haft i kikkerten et stykke tid, men jeg havde egentlig droppet det igen, fordi jeg har shoppet rigeligt udsalg i denne omgang. Men så skrev Michala selvfølgelig om udsalg hos Magasin, og så skulle jeg jo liiige ind og kigge. Kender I ikke det?
Og så var både t-shirten og sweatshirten der til halv pris! Så tog jeg altså en hurtig beslutning og klikkede det hjem. Især fordi de bliver gode henover efterår og vinter.

Sweatshirten er fra A Question Of, og jeg forelskede mig i den, da Funda viste den i en collage for et par måneder siden. Du kan finde den her, eller hvad med den i leoprint her?

T-shirten er fra Maison Scotch, som jeg synes laver rigtig mange fine ting, også til børn under mærkerne Scotch R Belle og Scotch Shrunk. F.eks tasken som jeg viste tidligere idag, og så laver de tit nogle skønne børnejakker. En lille fin detalje, der var med t-shirten, var en halskæde der hang ved. Så fint! Man kan måske ikke se det, men Mickey Mouse ørerne er lavet af pailletter. Så den kommer da helt sikkert på til #glimmeronsdag.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

8 kommentarer

 • Åhh den er fed den sweat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, da jeg skrev indlægget idag var den tilbage i alle størrelser, så mon ikke du kan nå at købe den endnu? Hvis altså du ikke allerede har shoppet for meget ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sweat er super fed. Hvordan er størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja er den ikke skøn? Jeg er normalt en str. 36 og jeg har taget str. small. Den skulle i hvert fald ikke være mindre. Den passer helt perfekt, men er ikke oversize på nogen måde. Håber det hjælper lidt? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, slet ikke! Suk, det er 10år siden jeg var på størrelse med dig, og med 10kg post gravid kilo(kan man stadig kalde det det, eller er det post barsel nu?!)med en del større barm er jeg stadig meget i tvivl om hvilke størrelser jeg rent faktisk passer. Ligger lunt imellem M og L 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, det er ellers så dejligt nemt lige at klikke den hjem istedet fif at skulle bruge tid på at tage ind og prøve den… Jeg har heller ikke altid været en str. 36. Sidste år var jeg 8 kg tungere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • EJ, det er da nogle virkelig fine sager! Kan godt forstå at du købte dem…. Venter stadig på mine sager <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn rygsæk fra Scotch R Belle