Skøn rygsæk fra Scotch R Belle

Mine indkøb fra Magasins udsalg

Magasins udsalg

Jeg må lige vise jer, hvad jeg endte med at købe til Magasins udsalg. Det var noget, jeg havde haft i kikkerten et stykke tid, men jeg havde egentlig droppet det igen, fordi jeg har shoppet rigeligt udsalg i denne omgang. Men så skrev Michala selvfølgelig om udsalg hos Magasin, og så skulle jeg jo liiige ind og kigge. Kender I ikke det?
Og så var både t-shirten og sweatshirten der til halv pris! Så tog jeg altså en hurtig beslutning og klikkede det hjem. Især fordi de bliver gode henover efterår og vinter.

Sweatshirten er fra A Question Of, og jeg forelskede mig i den, da Funda viste den i en collage for et par måneder siden. Du kan finde den her, eller hvad med den i leoprint her?

T-shirten er fra Maison Scotch, som jeg synes laver rigtig mange fine ting, også til børn under mærkerne Scotch R Belle og Scotch Shrunk. F.eks tasken som jeg viste tidligere idag, og så laver de tit nogle skønne børnejakker. En lille fin detalje, der var med t-shirten, var en halskæde der hang ved. Så fint! Man kan måske ikke se det, men Mickey Mouse ørerne er lavet af pailletter. Så den kommer da helt sikkert på til #glimmeronsdag.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Skøn rygsæk fra Scotch R Belle