Sund og lækker blomkålspizza

New in: POPUPSHOP badedragt og accessories

POPUPSHOP badedragt

I dag kom der en pakke med fantastiske ting. Blandt andet den skønne POPUPSHOP badedragt. Jeg kan love for, at den lille V blev glad for badedragten og nu glæder sig endnu mere til, at svømning starter op igen til september. Og strømpebukserne er også super lækre. Jeg havde først bestilt i str 4-5 år (hun er 3½), men heldigvis fortalte den søde Rikke May fra The Insider, at badedragten var meget lille i størrelsen, så jeg skrev til Popupshop igår, om de ikke kunne ændre det til en størrelse 5-6 år. De var super søde, og lavede straks bestillingen om. Og allerede i dag har jeg fået pakken. Så thumbs up til dem for rigtig god service og hurtig levering. Der er 50% på badedragterne og strømpebukserne derinde nu, hvis I står og mangler 🙂 Go go go!


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund og lækker blomkålspizza