New in: Snakeprint sweatpants til moi

Lækker salat med edamamebønner

salat med spidskålDen anden dag lavede jeg en lækker salat med edamamebønner og spidskål. Dumme mig, jeg fik selvfølgelig ikke taget billeder af den, fordi vi skulle spise med nogen fra gården, og jeg ville ikke stå og spille tosset med mit kamera, da vi skulle spise.

Men jeg synes, at den var så god, at opskriften skal deles. Jeg brugte bare hvad jeg lige havde liggende, men here goes:

 

Salat med edamamebønner:

  • En pose frosne edamamebønner
  • Et spidskål
  • 75-100 g mandler
  • Honning eller rørsukker
  • Soya

Dressing:

  • 1,5 dl Creme fraiche
  • En økocitron -saft og skal
  • 1 tsk honning
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Edamamebønnerne overhældes med kogt vand og optøes.
  • Imens snittes spidskålen i strimler
  • Mandlerne ristes let på en pande med honning og soya – afkøles herefter
  • Citronens saft og fintrevede skal blandes i creme fraichen  sammen med honningen. Herefter smages dressingen til med salt og peber.
  • Hæld vandet fra edamamebønnerne og bland dem med spidskålen. Vend derefter det hele sammen med dressingen og afslut med de honningristede mandler på toppen.

Min citron var ret stor, så dressingen blev meget tynd, men det fungerede super alligevel, og det smagte fantastisk (når jeg selv skal sige det). Vi fik salaten til grillaften.

salat med edamamebønner

Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg?


Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Snakeprint sweatpants til moi