Grimasser og lidt om pigen, der skinner mere og mere igennem

Soft Gallery Leo Love

Som jeg har skrevet om tidligere, begynder V til ballet til september. Jeg har ledt længe efter en Soft Gallery gymnastikdragt til formålet. Jeg havde nemlig forelsket mig hovedkulds i en af dragterne fra deres tidligere kollektioner med ugler på. Men jeg har simpelthen ikke kunne opstøve den. Nu er valget i stedet faldet på den smukkeste dragt med leopardprint. Hun er så fin i den, og jeg er vild med de små flæser ved benene. Så undskyld den mindre billedestorm, men jeg synes virkelig den er et hit. Og vigtigst af alt – det gør lille V også.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grimasser og lidt om pigen, der skinner mere og mere igennem