Udsalg hos Mini A Tures egen webshop - 60%

Sund og lækker blomkålspizza

Så blev det langt om længe min tur til at prøve den lækre og sunde pizza, der længe har floreret billeder af i blogland – blomkålspizzaen. Jeg er bestemt ikke skuffet. For mig som vegetar er det også en super måde, at få proteriner på. Vi lavede den meget enkel og det eneste fyld, der kom på var pizzasauce, ost, blommetomater og løg. Thomas og børnene fik så også kødsauce på.
Thomas var bestemt ikke lige så begejstret som jeg desværre. Men han er da med på at lave den igen, da det er en rigtig nem måde at få grøntsager i børnene på. De bemærkede slet ikke, at den var lavet af blomkål.
Opskriften på blomkålspizza er rigtig nem, og den her fundet hos hende her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos Mini A Tures egen webshop - 60%