Highstreet favoritter til pigerne

Vi har testet ladcykler idag

testet ladcykler
testet ladcykler
testet ladcykler

Vi har testet ladcykler i dag. Thomas havde taget fri fra arbejde i dag, for at tage med børnene ud til Sommer Summarum. Og da de var tidligt hjemme, og vi har lånt en bil, tog vi ud for at afprøve et par forskellige ladcykler. Vi måtte nok indse, at når man skal investere så mange penge i en cykel, så skal de prøvekøres først. Så her kommer fordele og ulemper ved hver cykel.

Vi prøvekørte både Christiania Light og Winther Kangaroo Lite og talte også om de billigere modeller med motor. Vi lagde os hurtigt fast på, at vi skulle have en kvalitetscykel. Hvis vi finder ud af, at vi har brug for motor, så kan vi investere i det senere. Man kan købe et motorkit til 5000 kr.

Både Christianiacyklen og Winther Kangaroo var meget lette og nemme at køre med. Hvis man skulle dreje skarpt, så var Wintheren nemmest at manøvrere.

Men mht. selve indretningen af cyklerne, vandt Christianiacyklen. På Wintheren er sæderne nemlig placeret midt i ladet, så børnene sidder langt fremme. Så kan der stå et par indkøbsposer bagved. Men du ville ikke kunne fragte noget stort, fordi sæderne er i vejen, og børnene ville heller ikke kunne lægge sig ned og tage en lille lur, hvis vi skulle ud at grille på Bryggen en aften (bare et eksempel)

En anden detalje var mulighed for cykellygter. På Christianiaen kunne man få magnetlygter, men det kunne man af en eller anden grund ikke få på Winthercyklen. Og jeg ved bare hvor irriterende det er at stå i børnehaven en vintereftermiddag uden batteri på lygterne, hvor man så skal trække hjem.

Til gengæld var det noget nemmere for børnene at stige ind og ud af Winthercyklen.

Det var virkelig svært at tage en beslutning, men vi endte med Christianiacyklen, og jeg håber vi bliver glade for den, for hold da op det blev mange penge (vi glemmer lige, at jeg skal på SU lige om lidt, ik)

Vi købte den hos Ladcyklen.dk, som ligger i Vanløse. Sælgeren var tålmodig og rigtig behagelig og lod os prøvekøre begge cykler mange gange, og børnene fik slikkepind, imens vi snakkede frem og tilbage (jeg er meget dårlig til at tage beslutninger, så det tog sin tid)

Et lille tip, hvis man er medlem af Forbrugsforeningen, så er der flere cykelforhandlere, der giver 9% rabat. Så hvis man sætter sig ind i de endelige priser (når alt udstyr er valgt til), så er der måske penge at spare, hvis man vælger at bruge sit FBF-kort, se alle cykelbutikker her. Undersøg bl.a. Jupiter cykler, Urania cykler og HKI.dk, hvis I bor i København.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

5 kommentarer

 • […] købte jo en ladcykel i sommers, og efter at have prøvet en masse forskellige ladcykler, valgte vi Christianiacyklen i light version, som I kan se her, og det har vi ikke fortrudt et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er meget rart, når beslutningen er taget, ikke? For større investeringer fylder ret meget indtil de er klaret. Jeg håber, I bliver superglade for cyklen. Indtil videre har vi nok i cykelstolen til Bean, men jeg overvejer om man skulle investere i en ladcykel en dag. (Nok mest relevant, hvis vi ikke længere har bil)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har helt ret. Det har fyldt ret meget, fordi vi ikke har kunne blive enige med os selv. Man er vel lidt bange for at investere i det forkerte, og vi har også tænkt meget over, om vi får den brugt nok. Men ja så længe I har bil, så ville I nok ikke få brugt ladcyklen. Vi har lånt en bil de sidste par uger, men har lige afleveret den tilbage. Men f… det var skønt at kunne pakke bilen og suse afsted til familie, der bor langt væk og slippe for offentlig transport.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak :)Ungerne kan faktisk sidde i den til de er voksne, hvis de vil. Jeg er selv blevet kørt rundt i en da jeg var gravid 😉 Vi har ikke bil, men vi har faktisk en cykelanhænger. Jeg har bare ikke mulighed for at cykle med anhængeren det næste stykke tid pga min hofteoperation. Så vi købte den her, så jeg kan deltage lidt i hverdagen igen. Men også fordi det er lidt hyggeligere at cykle med dem foran. F cykler i trafikken selv, når han er sammen med Thomas. Men med mig bliver det indtil videre i cyklen. Så ja, det er en cykel jeg vil bruge til hverdag, når de skal hentes og til sport osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med cyklen! Spændende køb:)Du må endelig vise billeder, det er ikke mange der kan se så chic ud når de cykler!Hvor længe kan ungerne mon sidde i den? Vi overvejer en cykelanhænger som supplement til bil. Det er jo meget smart når de er trætte, men er lidt i tvivl om man bør investere i det, når den store sagtens kan cykle. Hvad vil I bruge den til? Er det en hverdagscykel, altså samme funktion som bil, eller bare til at komme fra A til B engang imellem istedet for at tage bus?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Highstreet favoritter til pigerne