Den fineste sengehimmel fra Funky Factory

Vores dag i Cirkus Summarum

 Vi har været i Cirkus Summarum i dag. Det må have været året varmeste og mest vindstille dag, for hold da op, hvor jeg havde hedetur derude. Men ungerne hyggede sig helt vildt. Og de syntes, at teltpladsen var vildt sjov. Vi var der heldigvis et par timer før forestillingen, så der var god tid til at prøve de forskellige ting. Karrusellen på billederne var helt klart det sjoveste. Derefter kom hoppepuderne. De prøve også Ramasjang Rally i sæbekassebiler, men de var så svære at skubbe rundt, at det var spild at tid at stå i kø til.

Selve forestillingen var fantastisk. Børnenes øjne lyste op, da de så alle de velkendte figurer fra Ramasjang. Jeg var sgu lige ved at knibe en tåre, da jeg så V’s kæmpe smil og lille hoppende krop. Højdepunktet for hende var, da Rosa løb ud lige under os og sendte hende et luftkys.

Vi havde købt lysdyr (figur med batteri, som svinger små lysdimser rundt) til 50 kr., og jeg må indrømme, at jeg fortrød det lidt. Børnenes fokus var lidt for meget på legetøjet under forestillingen. Der var pause efter en time, og herefter var det lidt svært for V på  3½ at koncentrere sig om selve forestillingen. Det hjalp heller ikke, at vi sad lige over trappen ind til teltet, hvor der var en masse, der gik ind og ud hele tiden. Der var også folk uden billet, som sneg sig ind og stod der hele forestillingen. På nogle tidspunkter stod de lige foran hende, så hun ikke kunne se. Dér blev jeg irriteret, for når man har brugt så mange penge på billetter, så er det lidt surt, at dem uden billet ødelægger lidt af oplevelsen. Og når man har PMS og kampsveder i det varme telt, så skal der ikke så meget til 😉

Her er mine dejlige unger inden vi skulle afsted. Har I været i Cirkus Summarum, eller skal I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fineste sengehimmel fra Funky Factory