Etsyfund

Anbefaling af app – Lego TV

Vi har lige fået en ny app til iPad og iPhone. Den hedder Lego TV og har samlet en masse af deres film i selve app’en. Børnene kan se Lego Ninjago, Lego Starwars, Lego City og Lego Friends bare for at komme med et par eksempler.

Vi har før fundet filmene på Youtube, men problemet med Youtube opstår, når vi står og laver mad imens, og ikke ser hvilke film, børnene vælger, når Legofilmen slutter. Jeg er kommet ind i stuen et par gange og opdaget, at de så noget, der bestemt ikke var for børn. Derfor er vi begyndt at begrænse brugen af YouTube og i stedet har børnene set Netflix. Der er også super mange muligheder for børn, men når man som F er ovenud vild med Lego, så har det været lidt ærgerligt, at han ikke har kunnet se det.

Der er ikke uendeligt mange film derinde, men film som Ninjago og Chima, kan han se igen og igen, så det er en rigtig fin app. Den er gratis og uden reklamer, og du kan vælge om du vil downloade eller streame filmene. Find den på App Store

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etsyfund