Konkurrence: Vind "Min mormors gebis" af Jakob Martin Strid

Barnedåb med gamle venner

Barnedåb
Barnedåb

I søndags var vi til barnedåb hos lille Agnes, hvis mor jeg har kendt, siden vi gik på samme stue i børnehaven. Det er altid hyggeligt at være hjemme i Strib og møde de gode gamle piger, som jeg har kendt det meste af mit liv. De kender mig på godt og ondt, og jeg kan være helt mig selv i deres selskab. Fantastisk! Jeg valgte at gemme kameraet væk til festen og i stedet bare hygge, så her er kun lidt billeder fra den hyggelige gåtur til kirken gennem min barndomsby. Og så lige et enkelt af lille V og resterne af al den kage hun fortærede. Vi skal vist på sukkerafvænning, når ferien slutter!
I dåbsgave gav vi Halfdans ABC og Mustafas Kiosk af Jakob Martin Strid, som I også kan vinde en bog af her. Festen blev holdt i skønne grønne omgivelser lige ned til stranden.

Jeg havde min nye maritime sweatshirt på fra A Question Of , skaternederdel fra Asos, læderjakke fra H&M og taske fra Marc by Marc Jacobs
Vega matchede mig i sin hjemmesyede nederdel med røde ankere og blå prikker, hvilket jeg altså ikke havde planlagt 😉 Hendes jakke er fra Zara og top fra H&M
Folke havde quiltet jakke fra Name It og turkise denimshorts fra H&M på.

Indeholder affiliatelinks

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind "Min mormors gebis" af Jakob Martin Strid