Økofest på Frederiksberg Runddel

Billeder fra en dejlig dag i forstaden

Er der noget bedre end dage med lyden af glade børn, der bare hygger sig med hinanden. Sådan en dag har vi haft, og det var skønt. Vi har fejret vores søde kusines 3 års fødselsdag. Hun bor i hus med have, hvor der er en trampolin. Sådan en sag kan jo underholde børnene hele dagen. Bonus er, at alt sukkeret bliver forbrændt samtidig 🙂 Der var også en line, æbletræer og en fin lille køkkenhave. Den mest populære spise i dag var gulerødderne, som F selv trak op af jorden. Jeg valgte dog kun kagerne 😉
Efter en travl uge, var det fantastisk at bevæge sig lidt ud af byen og lade batterierne op på den måske sidste sommerdag i år. Jeg håber I har haft en god weekend?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økofest på Frederiksberg Runddel