Og ud kom den første rokketand!

Craving: Leowulff-taske i nye farver

leowulff

Nu har jeg jo godt nok lige fået den skønneste taske, som jeg er vildt glad for. Meeeen jeg har lige været forbi Louises blog, hvor jeg så, at Leowulff tasker også fåes i bordeaux!! Det havde jeg ikke lige set før, så jeg måtte forbi hjemmesiden og ser så, at den også laves i den smukkeste rosa!

Jeg er helt solgt, og kan slet ikke finde ud af, hvilken farve jeg bedst kan lide. Hvad siger I? Den skal i hvert fald på min ønskeseddel! Er der ikke noget, der hedder en studiestartsgave? De kan iøvrigt købes her og her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og ud kom den første rokketand!