Cos kidswear

Et hurtigt hej med ugens Trendkid

 

Pyha det bliver lige et hurtigt indlæg i dag. Jeg har haft første dag på kandidaten fra 8-17, og nu er der lige nogle ting, jeg vil have på plads inden det atter går løs i morgen. Samtidig har jeg fået en ny gadget med hjem fra et dejligt møde med Microsoft i går, som skal testes det næste stykke tid. Den kan jeg jo ikke holde fingrene fra, og den skal lige gøres klar til studiebrug også. Det skal jeg nok fortælle mere om på et senere tidspunkt

I mellemtiden vil jeg bare lige vise den søde collage af min dejlige skattemus, som er ugens Trendkid. Han er da for sød, ik? Billedet er lånt fra Trendsales her, hvor I også kan finde alle de andre søde trendkids

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cos kidswear