Yndlingsspil med børnene

Flere skønne efterårsnyheder fra Zara Kids til piger

1. Leo nederdel // 2. Støvet grå nederdel med stjerner // 3. Grå sweatkjole // 4. Bordeauxfarvet cardigan // 5. Leopard rygsæk // 6. Grøn nederdel med stjerner // 7. Gråmeleret kjole // 8. Gul blomstret kjole // 9. Grå quiltet jakke // 10. Leggings med fjer-print // 11. Brændt gul cardigan

Der er kommet så mange skønne items til børn på Zaras webshop. Mine favoritter på collagen er den quiltede jakke, leopardrygsækken (selvom den ikke helt kan måle sig med denne) og den grønne nederdel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsspil med børnene