På cykeltur til Nokken

Fokus på: Børnebøger #3

Den her bog er fuldstændig samme koncept som Piratbogen. Der er små flapper, man kan trække i og for eksempel se, hvad der gemmer sig i kisten eller inde i skabet. Der er udskåret huller i vinduerne, så man ser ind til næste side.

Bogen er rigtig sød og finurlig, og den viser alle de klamme ting, som en heks nu engang har i køkkenskabet, og hvad hun bruger til at vaske sig med og så videre. Det kommer der virkelig mange gode grin ud af. Så den kan også anbefales.

Den er også skrevet af Jan Lewis og hedder Heksens hus. De her bøger er udsolgt mange steder, men ofte finder man dem i supermarkeder som Kvickly eller Føtex til rigtig fine priser. Så gå en tur forbi børnebogsafdelingen, når I er ude at handle. Det er her min mor gør alle sine gode bogkup!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På cykeltur til Nokken