Magneter med bogstaver og tegn

Hyggelig eftermiddag med Reima

I dag var børnene og jeg inviteret til et arrangement med Reima for at se og høre om deres efterårskollektion. Udover at se på tøjet fik vi serveret lækkerier, og der var Angrybird tegnekonkurrence for børnenene.

De her termostøvler fra Reima kunne være rigtig fine til vinter. Som jeg skrev har vi haft svært ved at holde F’s tæer varme om vinteren, men vi har faktisk haft Reima termostøvler tidligere. Sammen med Sorell er det dem, der har holdt tæerne varmest i længst tid. Prisen på de her er 459 kr. I kan se den og flere Reimastøvler her

 Lækre luffer, men jeg har desværre ikke fanget farven helt.

Som noget nyt har Reima lanceret en kollektion til nyfødte i størrelse 50-80. Jeg synes, at farven på den her dragt er rigtig fin (big surprise)

 Der var også mulighed for at klippe/klistre med angrybirds. V fik lavet et fint kort og syntes, det var fantastisk at sidde med.

 I dyb koncentration med limstiften

Jeg er ikke til alt for meget mønster på overtøjet, så den jakke, der umiddlblart fangede mig, var denne her i lys grå. Den virkede rigtig lækker i kvaliteten og var super fin og enkel. Samtidig kan jeg godt lide detaljen med rynk i ryggen. Der var også en jakke i et lidt mere feminint snit, som jeg ikke fik taget billeder af. Jeg fandt den nemlig netop, som vi var på vej afsted, og jeg havde lovet V, at hun måtte komme i Fætter BR.

De har lige nu et drejehjul i Fætter BR, og alt efter hvor pilen lander, får du rabat på dit køb. Vi var så heldige, at vores landede på 40%, så vi fik købt løbehjul og et par Sleichdyr til ingen penge. Jeg var lidt i et dilemma, for som Lisbeth foreslog, kunne man jo købe alle julegaverne med den her rabat (kuponen gælder til 22/9), så jeg burde nok have gemt den og have lavet en indkøbsliste. Jeg havde jo bare lovet, at vi skulle have en ting med hjem, så kuponen blev altså brugt.

7 kommentarer

 • Jeg tror Bean havde spist alle frugtspyddene, hvis hun havde fået lov, men det var en træt lille pige, der sad helt roligt bag på cyklen hele vejen hjem! Hyggeligt at se jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja de var ret populære 🙂 Og super hyggeligt lige at se jer, men det er ikke så meget man lige får snakket, når børnene er med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi nåede ikke fætter BR, til gengæld var vi på en lækker restaurant efter eventet, for manden kom forbi lige efter job 🙂 så han havde booket bord på en nærliggende restaurant. Men sønnike og jeg må forbi en fætter BR snart kan jeg godt se.Reima laver super fine sager og sønnike udvalgte en sej vinterjakke men i mine øjne lidt for meget print 😉 jeg er også mest til ensartede vinterjakker. /Chauwww.thetiger.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er klart 🙂 Tror vi blev et lille kvarters tid, så kunne Karla heller ikke mere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor var det hyggeligt at hilse på dig – ærgerligt at det var lige som I skulle i BR. Støvlerne ser i øvrigt rigtig fine ud, jeg mangler nemlig til Karla…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det var ærgerligt vi først lige fik hilst der. Jeg kunne ikke rigtig trække den længere 😉 Blev I længe efter eller var det ikke ved at slutte?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magneter med bogstaver og tegn