Så er vi fire igen

Ny dansk webshop og en rabatkode til jer

Jeg har en rabatkode til jer. Kender I Jollyroom? Jeg stødte på den svenske version af webshoppen i dag, da jeg sad og lavede et indlæg om gummistøvler. Og jeg har netop lige modtaget en email fra dem, hvor de fortæller, at de netop har åbnet op for deres danske webshop.
De sælger alt lige fra tøj til mor og barn til børnemøbler, pynt til børnefødselsdage og ting til skolestart. I forbindelse med lanceringen af den danske webshop, har jeg fået en rabatkode til jer læsere. Koden er “JOLLYDK13” og giver 15% på hele deres sortiment.

Jeg har kigget lidt derinde, og de forhandler bl.a. Leandersengen i både baby. og juniormodellen. Så hvis I står og skal købe børneseng, er der altså en del af spare lige nu med rabatkoden. Sengen kan I finde her.

rabatkode leander
Derudover har mine unger jo fødselsdag om nogle måneder, så det er ideelt at købe ind til det på Jollyroom. Det er måske ikke lige det pynt vi mødre ville vælge, men mine børn er så store, at det selvfølgelig er dem, der skal bestemme pynten til deres fest. Og hvor jeg måske ville vælge smukt pynt i sarte pastelfarver, så er mine børn nok af en noget anden holdning.
For F er Spiderman et hit og for V er Pippi et kæmpe hit. Og der er altså både tallerkner, slikposer, servietter og indbydelser med Pippi på. Prisen for 10 tallerkner er 39 kr. her, så jeg synes priserne er helt rimelige. Især med 15% rabat.
Og F ville elske at kunne dele masker ud til alle drengene, så de kunne lege superhelte til hans fødselsdag. Der er seks masker i en pakke for 29 kr. her, og så kunne jeg passende lave den spidermankage, jeg skrev om her

✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi fire igen