Fokus på: Børnebøger #3

Og ud kom den første rokketand!

rokketand

F har haft en rokketand i nogle uger efterhånden, men den rokkede ikke vildt meget, så jeg troede det havde lange udsigter, før den var ude. Men i dag fik den ikke for lidt med rokkeriet, og pludselig kom min ellevilde dreng løbende ind til mig med sin lille tand i hånden. Han er meget stolt, og mest af alt glæder han sig, til tandfeen kommer i nat. Han regner dog med en stor gave, og jeg tænker, at hun nok bare lægger en mønt under puden. Hvad siger I?

rokketand
rokketand

Man kan vist lige ane på billederne, at V har besat sin kjole med kuglepen! Det er lidt af et problem for tiden, og hun har den anden dag overtegnet sin Leanderseng og lidt på den fine sengehimmel fra My Funky Factory. Thomas fik en lang snak med hende, da det skete i sidste uge, så nu troede jeg hun have forstået det. Men øv nej, idag havde hun udover kjolen tegnet endnu mere på mit fine arvede skrivebord, som står på hendes værelse. Så måtte jeg altså lige skrue den bestemte tone på over for den lille dame!

F har t-shirt fra Milk Cph og overklippde jeans fra H&M
V har kjole fra Ej Sikke Lej, t-shirt fra Petit Bateau og sandaler fra Arauto RAP. Hendes bandana er et tørklæde hun har arvet fra sin mormor 

 

   

4 kommentarer

  • en irriterende 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukke børn! Åh det er altså virkelig en irritere de fase med det der tegneri. Her er det også gået ud over seng, væg og min nyindkøbte lækre kogebog. Fnys ;-( Det er åbenbart lidt for fristende! Øv! Kh. Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fokus på: Børnebøger #3