Skal sandalerne pakkes væk nu?

Så er vi fire igen

I går formiddags fik jeg mine dejlige unger hjem igen. Thomas og jeg har nydt weekenden som to, men nøj hvor var de to søde krudtugler savnet.

Heldigvis har de hygget sig hos bedsteforældrene.De har været på loppemarked, fået nyt (gammelt) legetøj og redet på pony. Sidste år insisterede stædige lille V (som 2½ årig) på at prøve rodeo-tyren, men den var der vist ikke i år haha!

Så er der party i provinsen!

Men nu er de hjemme, og det er skønt. Jeg begyndte at få dumme tanker, jo tættere vi kom på mandag, og måtte virkelig stoppe mig selv i at tænke på alle de forfærdeligheder, der kunne ske på bilturen hjem til os 🙁 Kender I andre det? Har I også katastrofetanker, som indebærer jeres børn? Det er ganske forfærdeligt, hvor langt mit tankespind kan nå, før jeg lige stopper mig selv! Der blev storkrammet, da først de var hjemme, og nu skal de nydes inden jeg starter på studie imorgen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal sandalerne pakkes væk nu?