Kork opslagstavle med neon detalje -DIY

Til middag med Microsoft – Test af Microsoft surface

Microsoft surface test

Som jeg nævnte hurtigt den anden dag, var jeg til en bloggermiddag onsdag aften med Microsoft, da jeg skal teste Microsoft Surface. De havde inviteret os på d’Angleterre, hvor vi startede med lækre snacks og dialog om, hvordan vi som børnefamilier anvender vores pc/Mac, tablets og smartphones. Samtidig præsenterede Katrine fra Microsoft deres produkter Surface RT og Surface Pro. Bagefter spiste vi lækker middag, og til sidst fik vi lov at låne en Microsoft Surface med hjem til test. Det er meningen, vi skal teste både Surface RT og Pro, og jeg glæder mig til at se, hvad de hver især har at byde på.

Er der nogen af jer, der har erfaring med Microsoft Surface?

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kork opslagstavle med neon detalje -DIY