Billeder fra en dejlig dag i forstaden

Umuligt at finde vinterstøvler til børn, som kan holde fødderne varme

Jeg er meget i tvivl om, hvilke støvler jeg skal købe til F her til vinter. Han kan ikke være ude om vinteren i særligt lang tid af gangen uden at fryse sine tæer.
Vi har prøvet Angulus, Sorell, Ecco, Viking, Dille og Arauto RAP uden held. Jeg har også prøvet at give ham uldstrømper, både ren uld og uld/syntet, men intet hjælper. Har nogle af jer mødre derude gode erfaringer eller råd at dele ud af?

11 kommentarer

 • Har I prøvet en uld- eller thermorsål i støvlerne? Og ja, det er vigtigt at der er god plads til sokkerne, hvis de skal have sokker på. Ellers synes jeg næsten at det virker modsat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har altid klaret os med Angulus og faktisk også vikings termostøvler når det er rigtig vådt og koldt. Det vigtigste er jo at der er luft omkring hans fødder og at lagene ikke sidder stramt op af hinanden. Måske han har haft for lidt plads i støvlerne? Eller uldsokken har fyldt for meget? Eller måske er han sådan en frossenpind hvor intet hjælper;)Hvis han er en rigtig frossenpind, kan du sy nogle små hvedekerne puder til støvlerne. Ligesom en stor varmepude med hvedekerner, så kan du varme dem i mikroen og stikke dem i støvlerne lidt tid inden I skal ud. Så har han forvarmede støvler! Men det er jo bare sådan en lille luksus man kan fixe derhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der har været fin plads i støvlerne. Vi har simpelthen prøvet alt, synes jeg. Men som du siger er han måske bare en frossenpind. Jeg har selv fået nogle Sorell i gave fordi Thomas var træt af at høre på, at jeg frøs mine tæer. Men de er heller ikke gode nok til mig. De kan ikke engang holde fødderne varme på cykelturen til arbejdet. Så måske har F bare arvet det fra mig ;)Det lyder ret skønt med sådan et par forvarmede støvler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pas. Det er første vinter mht. fodtøj. Der står et par forede Angulus’er og venter på Bean, når kulden slår til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er nå meget glade for Ecco her i hus – de er akkurat tilpass vide nok for lillepiken. Kombineret med http://www.ulvang.no/kolleksjon/2383/spesial-jr sokker, har jeg ikke til nå funnet henne med kalde bein. Og masser av tiden har også blitt brukt blant annet i masser av sne i Norge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i de sidste tre vintre brugt den sammen støvle fra Primigi til min datter, den har været fantastisk fordi den var let på grund af gore-tex membranen samtidig med at den var vandtæt.Membranen gør også at den isoleres bedre, ikke bedre end foer, men jeg er overbevist om at når fødderne ikke klemmes inde i tykt foer så har de bedre plads omkring sig til at kunne afgive den varme som fødderne laver og ikke masses og blive kolde. Giver det mening?Desuden kan de bruges længere, da de ikke er forede på samme måde som vinterstøvler og derfor kan være perfekte i det sene efterår også..Sådan har jeg gjort det :o)Hilsen Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det giver rigtig god mening. Vi har bare prøvet med goretex uden det store held. Men hvordan er Primigi i bredden? F har nemlig ret brede fødder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra en dejlig dag i forstaden