Anbefaling af app - Lego TV

Yndlingsspil med børnene

Nu hvor efteråret nærmer sig, bliver det jo tid til lidt nærvær og hygge på en lidt anden måde. Jeg er ikke altid så god til at sætte mig ned på gulvet og lege med Lego og Barbie. Men i stedet synes jeg, at det er rigtig hyggeligt at spille spil med børnene. Og det synes de heldigvis også.

Det, der hittede i foråret var først og fremmest Uno. F elsker det, og vi kan sagtens inddrage V i spillet, selvom hun kun er tre. De synes nemlig, det er sjovt at spille med åbne kort, og på den måde, kan vi hjælpe dem lidt på vej.
To andre spil der hitter er Rasmus Klump vendespil/huskespil og Billedlotteri fra Danspil. Har I nogle gode anbefalinger til spil, der skal prøves, så skriv endelig.
I starten var det faktisk alt andet end hyggeligt at spille, fordi F slet ikke kunne klare at tabe. Men vi fik heldigvis lært ham, at det var helt ok, og at man også skal unde andre at vinde. Og det har han virkelig taget med sig i situationer med andre børn for eksempel. 

2 kommentarer

  • … jeg var ret vild med Den Fortryllede Labyrint som barn. Både at spille og at digte eventyr med figurerne!http://www.bog-ide.dk/den-fortryllede-labyrinth/c-24/p-212559/#!212559 Eller den dér leg, hvor man folder et stykke papir i 3-4 dele og skiftes til at tegne hoved-krop-ben-fødder uden at kunne se hvad de andre havde tegnet.Eller hvad med Twister? Gad vide, om det stadig holder?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gud ja, jeg ELSKEDE den der med at folde papiret og tegne. Den skal helt sikkert tages op igen 🙂 Den fortryllede labyrint jeg kan ikke huske. Jeg kan huske æsken, men ikke spillet. Men det må jeg da lige kigge nærmere på.Twister har jeg aldrig prøvet, men det ser sjovt ud.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling af app - Lego TV