Miss Etoile til de fineste teselskaber

En ny (og lyserød) verden

Kjole fra Zara og leoleggings fra Føtex (til 15 kr – win!)

Hov, hvad er det lige der sker med min pige for tiden? Hun elsker stadig Pippi og pirater, men der sniger sig mere og mere barbie/prinsesse-ting ind i hendes lege. Det er ret sjovt at se.

Hvor hun før har været til de voldsomme lege med sværd og brutale stemmer, så fordyber hun sig nu i små rollespil med sine Barbier, heste og prinsesseslottet, som er det seneste loppefund fra ferien hos mormor og morfar.
Jeg ved godt det er lidt bisset, men jeg elsker at stå udenfor døren og lytte til de små samtaler der udfolder sig mellem hesten og barbien. Og shiiit hvor kopierer de meget af det, vi forældre siger.

Følg bloggen på Facebook eller Bloglovin’

2 kommentarer

  • Her i hus er det også gått videre fra pirater og det at være “farlig” . til meget mor, barn og barnehager. Hun er meget pædagogisk korrekt i det, når hun leser bøger, fordeler madpakker og skælder dem ud;) Og ja – det er virkelig morsomt at høre hvordan mine (og andres:p) ord og vendinger.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Etoile til de fineste teselskaber