Dagen derpå

Fede vinterstøvler fra Bundgaard

Jeg har fundet ud af, at de støvler fra Rugged Gear, jeg viste den anden dag, ikke har TEX-membran, og jeg er ret nervøs for, om de bliver varme nok. Så jagten fortsætter. Nu er jeg dog stødt på to nye modeller, som jeg synes er rigtig fine. Et par fra Arauto RAP, som jeg så hos hende her og vinterstøvler fra Bundgaard, som jeg så i Skoringen i fredags.

vinterstøvler fra bundgaard

Her er skoene fra Arauto RAP. Der er lynlås i siden, så man ikke skal binde snørebånd, når skoene skal af og på. Jeg er vild med farven, og ved bare, at børnenes fødder går godt med RAP-skoene. Om de kan holde F?s fødder varme, må komme an på en prøve, men så må vi evt. have termostøvler ved siden af til de helt kolde dage. Lige nu venter jeg på tilbagemelding af størrelserne, da de ikke var skrevet ind på siden endnu. De kan i øvrigt købes her, men starter først fra str. 29, så det er til de lidt større drenge.

Vinterstøvler fra Bundgaard

vinterstøvler fra bundgaard
vinterstøvler fra bundgaard
vinterstøvler fra bundgaard

Ovenstående tre billeder er allesammen vinterstøvler fra Bundgaard. Og som I kan se, fåes de både i sort og cognac. Der er også lynlås i siden. Er de ikke også bare mega fede? Det ligner faktisk Thomas’ vinterstøvler fra Wolverine, så hvis jeg vælger dem her, så kommer far og søn til at matche haha! Støvlerne kan købes her, men jeg så dem som sagt også i Skoringen.

Tilføjelse d.10/9: Støvlerne er netop kommet hjem i Growing Feets webshop her (sort) og her (cognac)

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen derpå