3 fine efterårssæt

Fra køkken til børneværelse

børneværelse

Jeg har en lille dreng, der brændende ønsker sig sit eget værelse. Det er ikke altid lige sjovt at skulle sove med en lillesøster, der hellere vil fjolle end at være stille. Men heldigvis ser det ud til, at ønsket snart går i opfyldelse.

Vi bor i en sammenlagt lejlighed, og langt om længe har vi fået et lille fint værelse ud af det køkken, som ikke var i brug. Det er virkelig småt, men vi prøver at tænke i pladsbesparende løsninger. Indtil videre har vi købt en IKEA højseng på Den Blå Avis. Men ellers er værelset helt tomt. Så nu skal vi finde på nogle gode ideer til at indrette det som et rigtigt hyggeligt børneværelse. Mon ikke det kan lade sig gøre?

Højsengen er lige blevet samlet her til aften, og jeg er SÅ spændt på at se F’s reaktion i morgen tidlig. Egentlig havde jeg tænkt mig at holde det hemmeligt, så han først ville se værelset, når det var helt færdigt, men det bliver vist en umulig opgave.

Jeg glæder mig til at vise jer billeder, når det er HELT færdigt.

   

4 kommentarer

 • Sjovt, vi har også indrettet børneværelse i det tidligere køkken – en af mine mange indretningsidéer (se sidste indlæg) Måske jeg skal vise lidt flere billeder derfra… Glæder mig til at se dit færdige resultat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Hvor skægt. Det vil jeg meget gerne se billeder af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon ikke det bliver en meget glad dreng? Og mon ikke I finder nogle fede løsninger? Jeg glæder mig til at se mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Han blev SÅ glad. Jeg glæder mig også til at finde ud af hvordan det skal se ud :)Og jeg skal nok vise det herinde. God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 fine efterårssæt