Har I set Mini Rodinis nye sengetøj?

Miss Etoile til de fineste teselskaber

miss etoile te-selskab

Kender I Miss Etoile? Jeg har set det mange gange, når jeg har været i Bahne, og synes der er så mange fine ting. Tænk lige at holde et helt gennemført te-selskab med pynt og service fra Miss Etoile. De laver alt fra tekander til kage- og festpynt. Se alle de fantastiske billeder der kommer frem ved at google her

Bahnes hjemmeside skriver de:

“Miss Étoiles glamourøse univers drejer sig omkring den fiktive person Miss Étoile, en figur opfundet af designer Anne Lassen. Miss Étoile bor i et smukt boudoir hjem i Paris. Her er hun omgivet af skønne ting som enhver kvinde drømmer om. Navnet Étoile er fransk og betyder stjerne ? for Miss Étoile elsker alt der skinner og glimter
Alle produkter fra Miss Étoile er nøje designet til at passe ind i dette univers. Stilen tager udgangspunkt i ord som fransk, feminint, glamourøst, Art Deco, luksus og elegance.”

 

miss etoile teselskab
Følg med på Facebook eller Bloglovin’

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I set Mini Rodinis nye sengetøj?