Fede vinterstøvler fra Bundgaard

New in: Lækre sager fra Zara

Som jeg skrev den anden dag, var jeg i fredag i Zara i  Fields for at hente en pakke jeg havde bestilt over nettet. Der var de skønneste ting i, og jeg endte med at købe lidt ekstra med fra butikken. Jeg synes især de havde utroligt mange skønne ting i pigeafdelingen. Her er hele fangsten

To t-shirts til F

Den skønneste skjole til V, som også måtte med hjem
To hverdagskjoler, som passer til det meste.
Sort basis cardigan med guldknapper. Det er ikke den første vi har haft. Kvaliteten er virkelig god, og den holder så fint i vask. Den fåes i flere farver. Se evt. Zara.com

Gummistøvlerne købte jeg ikke. Jeg har jo købt gummistøvler langt ud i fremtiden, men jeg syntes de var så fine, at I skulle se dem. Det kunne jo være, at nogle af jer manglede gummistøvler. Jeg prøvede i øvrigt også et par sko i størrelse 38 i børneafdelinge bare for at se om jeg kunne passe dem. De var faktisk lige en anelse for store. Så hvis I er omkring str. 38, så er det altså værd at kigge i børnesko-afdelingen, for de har tit rigtig pæne sko i læder til ingen penge. Fx gummistøvlerne nedenfor, men også nogle sneakers som minder ret meget om Marant sneakers her og her til 239 kr (i læder)

Følg bloggen på Facebook eller Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede vinterstøvler fra Bundgaard